El cuiner Bernabé Caravotta és un dels 18 finalistes que participaran al concurs internacional Una de Bravas. El chef va arribar a Mallorca fa 13 anys i s’ha convertit en un referent culinari a Palma, amb el seu restaurant Vandal, situat al barri de Santa Catalina. El seu estil es caracteritza per fer una cuina cosmopolita i nòmada perquè s’inspira en plats dels països per on ha viatjat.

La competició  tendrà lloc a Palència (Espanya) el proper dilluns 4 d’octubre. Un jurat  format per xefs i experts en gastronomia ha seleccionat les receptes que hi participaran. En el cas de Caravotta, es tracta d’una versió de les patates braves amb maonesa d’all, una elaboració per a la qual ha usat la varietat  Negra Vermell d’Ou, típica de les Illes Canàries.

El guanyador rebrà una obra d’art de l’artista Antonio Guzmán Capel, a més de 750 euros en un val de compres de Top Cash i 1.500 ampolles d´aigua mineral Fuentes de Lebanza, l’única amb procés de certificat ecològic. El segon classificat obtindrà una obra d’art del mateix pintor, 500 euros en vals de compra Top Cash i 1.000 botelles d’aigua mineral Fuentes de Lebanza.

Bernabé Caravotta regenta juntament amb Sebastián Pérez el restaurant Vandal. Anteriorment va passar pels fogons de l’arrosseria Safrà 21 i del grup Forn de Sant Joan. Avui dia, a més de Vandal, regenta el restaurant Santa, situat al mateix barri de Santa Catalina de Palma.