/

Comença el concurs de receptes de la Serra de Tramuntana

El premi serà una cistella de productes locals

El col·lectiu Tramuntana XXI acaba de donar el sus al concurs de receptes La cuina de la Serra: memòria dels nostres pobles. L’activitat s’emmarca en els actes de la IV Setmana Gastronòmica, que es presentarà properament.

S’hi poden presentar totes les persones empadronades als pobles de la Serra de Tramuntana (Andratx, Calvià, Estellencs, Puigpunyent, Banyalbufar, Esporles, Valldemossa, Deià, Bunyola, Sóller, Santa Maria del Camí, Alaró, Fornalutx, Lloseta, Mancor de la Vall, Escorca, Selva, Campanet i Pollença).

En aquesta edició es vol valorar especialment la cultura gastronòmica tradicional de la gent major, per la qual cosa es prioritzaran les receptes de participants de la tercera edat (entenent com a tal a gent major de 65 anys).

Per la seva elaboració hauran d’utilitzar en la seva majoria producte local, un d’aquests ha de ser específicament de la Serra de Tramuntana. Es valorarà molt positivament que la majoria de productes locals de la recepta hagin estat produïts a la Serra de Tramuntana.

El termini per presentar la recepta acaba el 15 de novembre. S’han d’enviar a l’adreça electrònica <participa@tramuntanaXXI.com>. El premi serà una cistella de producte local. Consultau les bases aquí.

La Setmana Gastronòmica de la Serra de Tramuntana té el suport el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

Imatge: Guanyadors de l’edició 2022 del concurs de receptes.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat