La recepta guanyadora és crema de carabassa rostida amb pinyons, bacó i formatge de cabra, amb 100 vots, de Josep Àngel.
__________________________

El sol ja no crema i els dies s’escurcen. La tardor ja és aquí i les carabasses arriben a les nostres taules. Cremes, pastissos i fins i tot xips de carabassa podem degustar aquests dies. Quina és la vostra proposta aquest mes d’octubre?

Publica la recepta al teu blog, omple el formulari d’inscripció que tens més abaix abans de dia 20 d’octubre i sorprent-nos a tots amb la teva recepta de carabasses. El guanyador serà obsequiat amb:

PREMIS

  • Lot de productes gastronòmics de confitura, sobrassades, paté i oli verge extra.
  • Una entrevista a l’autor/a que es publicarà a la secció d’Actualitat d’Gastronòmicament.cat.
  • A més, la recepta guanyadora es publicarà a la portada de Gastronòmicament.cat durant una setmana i es difondrà a través del butlletí i xarxes socials que disposam.

A partir de dia 21 i fins a final de mes tothom a votar!

Podeu consultar les bases completes del concurs a: http://gastronomicament.cat/concurs-mossegades

Imatge orientativa. Alguns dels productes poden variar segons disponibilitat.