Disculpa, però aquesta entrada només està disponible en Espanyol Europeu. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Us presentam totes les tapes que han guanyat el concurs de Tapalma 2018 i els restaurants on les podeu tastar. La ruta Tapalma  se celebra a la capital balear del 28 de novembre al 2 de desembre i compta amb la participació de 41 restaurants.

Podeu consultar-los tots a: Programa Tapalma 2018

1r Premi Or Tapalma 2018

‘Caminantes’ a Tailàndia: Torrada cruixent de peus de porc i gingebre amb aire de coco i llima.

Xef: Vicenç Lobo

Restaurant: Ombu

 

2n Premi Plata Tapalma 2018

Llegat colombí: Patacón farcit de carn de porc marinada, salsa de pebre bord fumat i vinagre de Xerès.

Xef: Bernabé Caravotta

Restaurant: Vandal

3r Premi Bronze Tapalma 2018

Niguiri de paella: Tàrtar de calamar amb fondo de paella i arròs inflat de safrà.

Xef: Tito Verger

Restaurant: Forn de Sant Joan

 

1r Premi Tapa Temàtica Tapalma 2018

Quely de l’Albufera: 

Xef: Bernabé Caravotta

Restaurant: Vandal

 

2n Premi Tapa Temàtica Tapalma 2018

Dinamita Quely:

Xef: Andreu Moreno

Restaurant: Daniel Sorlut (Mercat de l’Olivar)

 

3r Premi Tapa Temàtica Tapalma 2018

Alfajor Quelyco farcit de dulce de leche

Xef: Leticia Garobera

Restaurant: Bruselas

 

1r Premi Còctel Tapalma 2018

El Passaport: Bacardí, maraschino, suc de llima i fruita de la passió amb un toc d’herba-sana.

Barman: Haytam Sbai
Restaurant: Assaona

 

2n Premi Còctel Tapalma 2018

Bon vespre: Xerop de Quely, suc de mandarina, ginebra taronja i vermut blanc.
Barman: Sofian Dris
Restaurant: Ombu

 

3r Premi Còctel Tapalma 2018

L’ acosat: Vodka, herbes, vermut, xerop, blanc d’ou, llima i suc de síndria.
Bàrman: Víctor Abal

Restaurant: Little Italy Mallorca

 

Fotos: Javier Fernández - La Siesta / Tapalma 2018