L’Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible de la Universitat de les Illes Balears ha organitzat un cicle de tallers sobre com el mejnar sa també pot ser un plaer.

Irene Luján, diplomada en Magisteri per la Universitat de Múrcia i Especialista en Serveis de Cuina i Restauració per l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB), serà l’encarregada d’impartir les sessions.

Hi haurà quatre tallers, que es faran de 17 a 20 hores, a l’Aula de Mestre Tomeu Esteva de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador. El preu de cada taller és de 15 euros i inclou els ingredients i material per elaborar les receptes, com també la degustació del menjar cuinat.

Els tallers per al curs acadèmic 2019 – 2020 són els següents:

Berenars bons, ràpids i sans

13 de novembre de 2019  
Els berenars solen ser menjades monòtones i quan més aliments insans es consumeixen. Us convidam a descobrir què hi ha més enllà de la llet amb galetes.

Comparteix tapes creatives

11 de desembre de 2019
S’acosten dies de retrobaments i de grans taulades. Per obrir boca, us presentam aquest taller de tapes saludables i creatives per no deixar ningú indiferent.

Per a tota la família

18 de març de 2020
Com puc incorporar més productes vegetals a la dieta de les criatures? Tenir recursos per presentar els aliments que menys agraden als infants pot ajudar-nos en el procés d’educació alimentària.

Cuina responsable per endur-se’n

13 de maig de 2020
Com ho podem fer per menjar saludable i alhora ser més respectuosos amb el medi ambient? Vine a aquest taller i en sortiràs amb noves idees per preparar la carmanyola.

Per apuntar-vos-hi, entrau a: https://ousis.uib.cat/Formulari-dactivitats/