/

El Parc de la Mar acull la gran festa del vi de Mallorca

Al Raïm Wine Fest, s'hi podran tastar vins de gairebé 40 cellers i hi haurà actuacions musicals i tasts enogastronòmics

La novena edició del Raïm Wine Fest arriba amb força al Parc de la Mar de Palma, atès que hi participen més cellers que mai. Concretament es podran tastar els vins de 37 cellers d’arreu de Mallorca, una mostra de la riquesa i diversitat vitivinícola de l’illa.

L’acte obrirà portes a les 13 hores fins a la una de la matinada. L’accés és lliure, amb aforament limitat. Vi de la Terra Mallorca distribuirà copes de vidre a 2 € i cada copa de vi en costarà tres. També hi haurà tallers enogastronòmics, que reuniran alguns dels sommeliers i cuiners més destacats de l’illa, en una experiencia de maridatge única.

La música serà un altre dels atractius d’aquesta cita perquè hi participaran artistes d’estil diversos ((electrònica, indie, d’arrel tradicional, eclèctica, urbana) com ara Avalanx (Menorca), Aina LosangePitxorines i els incombustibles CacaoChitowsky Esburbat DJ, aquest darrer és el nom artístic d’Albert Dols, que també és viticultor.

L’horari de les actuacions musicals és el següent:

  • Pitxorines 14:00-15:30 h
  • Wine DJ’s 15:30-18:00 h
  • Cacao 18:00-19:30 h
  • Avalanx 19:30-20:45 h
  • Chitowsky 21:00-23:30 h
  • Aina Losange 23:30-01:00 h

Tasts enogastronòmics

Els tallers enogastronòmics són una de les novetats més destacades de la novena edició del Raïm Wine Fest. Hi haurà tres tallers, concretament dos de plats salats i un de dolç, que aniran a càrrec de tres parelles excepcionals de sommeliers i cuiners.

El sommelier Josep Maria Juhé i el xef Miquel Serra oferiran dues elaboracions maridades amb vins negres monovarietals, una elaborada amb mantonegro i una altra amb gorgollassa. D’altra banda, el sommelier Josep Avellà i el cuiner Tomeu Arbona maridaran dos plats més amb vins blancs monovarietals de giró ros. I el tercer maridatge anirà a càrrec de la sommelier Georgia Scaramella i la xef Ariadna Salvador, experta en pastisseria, que oferiran dues elaboracions dolces maridades amb un vi blanc semidolç de la varietat premsal blanc i un vi negre monovarietal de callet.

Horari

Per poder assistir a aquests tallers enogastronòmics, Vi de la Terra Mallorca oferirà 120 places en total –60 entrades dobles- a partir d’aquest dimecres, 6 de novembre, per a les persones interessades. Aquestes hauran d’emplenar un formulari que trobaran a la plana web https://vtmallorca.com/ i les places disponibles s’adjudicaran per ordre de sol·licitud. El cost de cada taller serà de 8 euros per persona i se duran a terme entre les 13:30 hores i les 16:15 hores dins el recinte del festival.

Els cellers que hi participaran són: Can Xanet, Karretània, Tianna Negre, Vinyes-celler Sebastià Pastor, Castell Miquel, Bodegues Can Vidalet, Binigrau, Bodega Ava Vi, Bodegues J. L. Ferrer, Mesquida Mora, Bodegues Macià Batle, Ses Roques –Vins Ripoll, Mortitx, Sa Cabana, Bodegues Angel, Son Juliana, Son Grau Gran, Bodega Son Vic de Superna, Bodegues Vidal Serra, Ses Rotes, Bodega Can Morgan, Dalt Turó, Ses Talaioles, Bodega familiar Blanca Terra, Can Axartell, Son Alegre, Bodega 65, Ca’n Verdura Viticultors, Jaume de Puntiró, 7103 Petit Celler, Son Puig, Sta. Catarina, Bodega Caseta Vella, Oloron, Son Prim, Binibona, i Petit Celler Vinum Pronobis.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat