El Palau de Congressos de Palma va acollir dilluns el Concurs Tapalma 2020. Gabriel Ángel Cañón, cuiner del restaurant Maleva, ha guanyat el TaPalma d’Or amb la tapa Truita de pop a la graella. El premi d’argent ha estat per a Tobías Buergel, del restaurant Vervin amb la tapa Pastís mallorquí. I finalment, el bronze, ha recaigut a Enrique Erazo d’El Puente que ha presentat la tapa panada rústica de frit de lletó amb emulsió d’api a l’estil crioll.

En la categoria de Tapa Temàtica, amb galeta Quely, el primer premi ha estat per al restaurant Assaona amb el xef Gonzalo Chávez que ha elaborat un tàrtar de tonyina. La plata d’aquesta modalitat ha estat per a Áxel Buiche del restaurant La Trastienda amb la tapa croqueta de gambot arrebossada amb Quely. El tercer lloc, el bronze, ha estat per a Nadja Ferres del restaurant Nola que ha cuinat la tapa la seducció prohibida.

Quant al concurs de còctels, el guanyador del Còctel d’Or ha estat Damián Gil de Caoba pel seu Atahualpa. La plata ha recaigut sobre Reinaldo Biscaí d’Emblemàtic gràcies a Miquelada. El bronze se l’ha enduit Gianluca Casadei, barman de Pachamama Cocktail Bar,  amb el còctel Mother Earth.

Totes les tapes i còctels que han participat en TaPalma 2020 podran degustar-se en la ruta que comença aquest dimecres  25 fins al diumenge 29 de novembre, en la qual participen un total de 20 establiments.