S’acaba de fer pública la data d’obertura del restaurant Roka a Mallorca. Serà el proper 1 de juliol quan els mallorquins i les mallorquines podran descobrir la cuina d’un dels restaurants japonesos més aclamats mundialment.

Ho farà temporalment en un marc incomparable i bell com és Cap Vermell Grand Hotel, situat a Canyamel, Capdepera.

Només hi ha 5 restaurants Roka arreu del món (quatre a Londres i un a Dubai),. Csaba Boda, director de l’hotel Cap Vermell, explica que  serà na oportunitat única ja que, de moment, Roka Mallorca obrirà a Cap Vermell Grand Hotel en format pop up fins al 12 de setembre“.

L’obertura de Roka Mallorca serà tot un esdeveniment perquè es desplaçaran fins a l’illa, procedents de diferents parts de món i de Londres concretament, un equip de professionals de la família Roka London amb l’objectiu de traslladar els seus coneixements i formar l’equip que treballarà a Mallorca. Durant les setmanes vinents, aquests xefs internacionals aportaran, no només el seu saber fer, sinó també la seva creativitat i gran professionalitat per aconseguir que l’experiència sigui el més real i perfecta possible.

Roka Mallorca estarà ubicat en una de les terrasses més espectaculars de l’hotel, amb vistes a la vall de Canyamel per una banda i a la mar de Capdepera per l’altra. Envoltat de frondosos boscos d’oliveres i de pins, serà tot un espectacle gastronòmic que encisarà els clients amb la seva cuina japonesa contemporània.

La tècnica robatayaki, la protagonista
La gran protagonista serà la tècnica ancestral robatayaki, basada en la graella robata, un mètode tradicional japonès que consisteix a cuinar sobre carbó i amb el qual els clients, que es poden asseure al seu voltant, veuen en directe com el xef prepara els seus plats. Aquesta graella estarà ubicada al cor de el local, convertint-se així, en l’ànima de Roka Mallorca, un lloc on el paisatge mallorquí dona la benvinguda a les receptes japoneses contemporànies. El kankoku fu kohitsuji (costelles de xot amb espècies coreanes i cogombre amb sèsam)i el kampachi sashimi no salat (sashimi de cua groga amb guarniment de yuzu i tòfona) seran alguns dels plats de la carta, mentre que els còctels d’autor, com el ichigo kub (una barreja de ginebra, mirin de maduixa, Aperol, absenta i llima) també hi seran presents.

Reserves obertes
A partir d’ara ja es poden fer reserves per poder degustar la guardonada cuina japonesa contemporània a Roka Mallorca, que pertany al grup Azumi Limited. Es poden fer al web rokamallorca.com, per e-mail roka.grandhotel [arrova] capvermell [punt] com o al telèfon  871 811 333.

L’horari del restaurant serà de diumenge a dijous de 18.30 a 23.00 hores, i divendres i dissabtes de 18.30 a 23.30 hores.

DJ en directe de dijous a dissabte
Segons Csaba Noces, l’objectiu és que els comensals visquin una autèntica experiència extrasensorial, que s’asseguin al voltant de la graella, gaudint de la premiada gastronomia japonesa fusionada amb l’ambient més mediterrani a través dels nostres vins, el nostre paisatge i la meravellosa arquitectura mallorquina de Cap Vermell Grand Hotel.. Tot això, afegeix el director de l’hotel, “acompanyat de la millor música Roka que punxarà, tots els dijous, divendres i dissabtes, un disjòquei des de la cabina del restaurant.