/

El xarcuter Xesc Reina, entre els més influents de la gastronomia

La revista Tapas ha publicat la llista de persones que considera més destacades del sector de la restauració durant el 2022

El xarcuter català Xesc Reina i Bosch ha estat seleccionat com una de les persones més influents de la gastronomia durant l’any 2022. Així ho ha publicat la revista Tapas. Segons la publicació, destaca per la seva creativitat per elaborar embotits.

Xesc Reina i Bosch ha fet gran part de la seva trajectòria professional a Mallorca. De fet, des del 2015 fa feina a Can Company. Juntament amb Reina, la revista ha destacat 25 figures com ara els cuiners Joan RocaPaco Roncero, José Andrés, com també la mariscadora gallega María Maceiras, qui difón les bones pràctiques de feina a TikTok, el físic basc Eneko Axpe, que estudia el potencial del miceli per usar-lo a l’espai com a vaixella i com a aliment, com també el periodista José Carlos Capel, entre d’altres.

Cal recordar que el mes de novembre passat, la Guida ai salumi d’Italia va premiar la sobrassada de Porc Negre de Xesc Reina com a millor embotit curat d’Europa. Aquesta guia pertany al setmanari L’Expresso i està formada per un jurat professional similar a les estrelles Michelin de la cuina, però en aquest cas especialitzat en xarcuteria. El jura de Guida ai salumi d’Italia també va atorgar l’any 2021 el premi Gran Maestro di Lama a Xesc Reina.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat