/

Els iogurts La Fageda, presents a Alimentària 2022 amb Ada Parellada

La Fageda se suma al programa d’activitats previstes en el marc de The Experience - Live Gastronomy d’Alimentaria 2022, amb un showcooking de postres creatives que tindran com a protagonistes les novetats que la marca presenta en el context del certamen

La Fageda se suma al programa d’activitats previstes en el marc de The Experience – Live Gastronomy d’Alimentaria 2022, amb un showcooking de postres creatives que tindran com a protagonistes les novetats que la marca presenta en el context del certamen.

L’ingredient protagonista serà el nou iogurt d’edició especial per commemorar els 40 anys del naixement del projecte social, a l’entorn del qual giraran les receptes creades per a l’ocasió per la xef Ada Parellada. La xef del restaurant Semproniana comptarà amb la col·laboració de Neus Rabionet, xef de cuina de La Fageda. La cita tendrà lloc el proper 5 d’abril, a les 10.45 hores, al recinte de Gran via (Avinguda Joan Carles I, 64, Hospitalet de Llobregat)

La Fageda és un projecte social amb la missió de millorar la vida de persones en situació de vulnerabilitat de la Garrotxa (Catalunya). Per això funciona amb una estructura empresarial que concep el treball com una eina que dignifica, a més d’oferir diversos serveis assistencials.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat