/

Fotografia el teu pamboli amb Olives Rosselló i guanya un premi

És un concurs gratuït i obert a tothom, tan sols cal pujar una foto al perfil d’Instagram d'aquesta empresa mallorquina

Olives Rosselló posa en marxa la segona edició del concurs el Millor Pa amb Oli. Es tracta d’una inicitiva gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar (per a tots els públics).

Per participar-hi només cal seguir el perfil d’Instagram olives.rossello i publicar-hi una única fotografia d’un pa amb oli amb l’etiqueta #paambolirossello. El pa amb oli s’haurà d’elaborar amb algun tipus de producte de les marques Rosselló, Olis Balle o Son Mesquidassa. A la foto, hi haurà d’aparèixer algun envàs d’aquestes marques. Data límit per penjar les imatges és el diumenge 5 de març de 2023.

Els responsables de les 15 millors fotografies participaran a l’exclusiu concurs d’elaboració de pa amb oli a Son Mesquidassa.

Els concursants que passin a la segona ronda, tendran mitja hora per elaborar el seu pa amb oli i presentar-lo amb quatre bocins per al jurat que estarà conformat per les personalitats següents:

  • Tomeu Penya: cantautor i expert consumidor de pa amb oli.
  • Bàrbara Rubio: guanyadora de la primera edició El millor Pa amb Oli.
  • Joan Ramis: gerent i mestre olier de Conservas Rosselló.
  • Juan Alcaide: mestre tafoner i responsable de Son Mesquidassa.

El jurat valorarà diversos aspectes relacionats amb la qualitat i la presentació del pa amb oli i emetrà el seu dictamen inapel·lable que acabarà amb l’entrega dels següents premis:

  • Primer premi: 2 vespres per a dues persones a l’Hotel Eden de Sóller (4 estrelles) i un lot de producte Rosselló, Balle i Son Mesquidassa.
  • Segon premi: 2 vespres per a dues persones a l’Hotel Eden Nord de Sóller (3 estrelles) i un lot de producte Rosselló, Balle i Son Mesquidassa.
  • Tercer premi: 2 vespres per a dues persones a l’Hotel Eden Palma Playa de Can Pastilla (3 estrelles) i un lot de producte Rosselló, Balle i Son Mesquidassa.

Tots els participants al concurs d’elaboració de pa amb oli rebran un lot de producte Rosselló, Balle i Son Mesquidassa.

Consultau els bases completes del concurs a www.olivesrossello.com

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat