Olives Rosselló posa en marxa la segona edició del concurs el Millor Pa amb Oli. Es tracta d’una inicitiva gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar (per a tots els públics).
Per participar-hi només cal seguir el perfil d’Instagram olives.rossello i publicar-hi una única fotografia d’un pa amb oli amb l’etiqueta #paambolirossello. El pa amb oli s’haurà d’elaborar amb algun tipus de producte de les marques Rosselló, Olis Balle o Son Mesquidassa. A la foto, hi haurà d’aparèixer algun envàs d’aquestes marques. Data límit per penjar les imatges és el diumenge 5 de març de 2023.
Els responsables de les 15 millors fotografies participaran a l’exclusiu concurs d’elaboració de pa amb oli a Son Mesquidassa.
Els concursants que passin a la segona ronda, tendran mitja hora per elaborar el seu pa amb oli i presentar-lo amb quatre bocins per al jurat que estarà conformat per les personalitats següents:
- Tomeu Penya: cantautor i expert consumidor de pa amb oli.
- Bàrbara Rubio: guanyadora de la primera edició El millor Pa amb Oli.
- Joan Ramis: gerent i mestre olier de Conservas Rosselló.
- Juan Alcaide: mestre tafoner i responsable de Son Mesquidassa.
El jurat valorarà diversos aspectes relacionats amb la qualitat i la presentació del pa amb oli i emetrà el seu dictamen inapel·lable que acabarà amb l’entrega dels següents premis:
- Primer premi: 2 vespres per a dues persones a l’Hotel Eden de Sóller (4 estrelles) i un lot de producte Rosselló, Balle i Son Mesquidassa.
- Segon premi: 2 vespres per a dues persones a l’Hotel Eden Nord de Sóller (3 estrelles) i un lot de producte Rosselló, Balle i Son Mesquidassa.
- Tercer premi: 2 vespres per a dues persones a l’Hotel Eden Palma Playa de Can Pastilla (3 estrelles) i un lot de producte Rosselló, Balle i Son Mesquidassa.
Tots els participants al concurs d’elaboració de pa amb oli rebran un lot de producte Rosselló, Balle i Son Mesquidassa.
Consultau els bases completes del concurs a www.olivesrossello.com