/

Josep Juhé, millor sommelier de les Illes Balears 2022

L'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears va acollir dijous passat, dia 10 de març, el Campionat Balear de Sommelieria (ABS), una cita organitzada per l'Associació Balear de Sommeliers

L’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears va acollir dijous passat, dia 10 de març, el Campionat Balear de Sommelieria (ABS), una cita organitzada per l’Associació Balear de Sommeliers.

El guanyador de l’edició 2022 d’aquesta competició va ser Josep Juhé, sommelier del restaurant Zaranda (Palma), amb una estrella Michelin. El segon classificat va ser Pere Gost, del restaurant Can Simoneta (Canyamel), mentre que el tercer i quart finalistes varen ser Àngel Ruiz, del restaurant Morrofino (Palma) i Alessio Fioro, del restaurant Zuma (Eivissa).

Daniel Arias, president de l’ABS, va destacar l’alt nivell demostrat pels participants que hi varen participar.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat