El poble de Santa Maria del Camí té un nou establiment culinari. Es tracta del restaurant Va d’Arròs, que s’ubica a la Plaça dels Hostals número 15. El responsable dels fogons és el cuiner Kike Martí, que s’ha especialitzat en arrossos i paelles i que ha creat la seva pròpia marca: Arrózame.

El cuiner s’afegeix en aquesta aventura empresarial en la qual hi participen diferents socis que tenen com a objectiu oferir bon producte local. Kike Martí és originari de València, però fa anys que viu a Mallorca, els darrers anys ha residit a Vilafranca de Bonany. Apunta que encara aquesta nova etapa amb “moltíssima d’il·lusió i amb moltes ganes de cuinar-hi arrossos i paelles”, que seran els plats estrella de la casa.

En aquesta nova fonda, hi oferirà paelles i arrossos per menjar al local i per endur, com també altres especialitats, tant valencianes com del receptari de Mallorca: “hi oferirem una cuina que fusionarà tradició i innovació. L’objectiu és que quan algú tasti el nostre arròs, quedi sorprès i que no li quedi més remei que repetir i assaborir-lo de nou”. El telèfon del restaurant Va d’Arròs és el  871 020 186.