Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El poble de Santa Maria del Camí té un nou establiment culinari. Es tracta del restaurant Va d’Arròs, que s’ubica a la Plaça dels Hostals número 15. El responsable dels fogons és el cuiner Kike Martí, que s’ha especialitzat en arrossos i paelles i que ha creat la seva pròpia marca: Arrózame.

El cuiner s’afegeix en aquesta aventura empresarial en la qual hi participen diferents socis que tenen com a objectiu oferir bon producte local. Kike Martí és originari de València, però fa anys que viu a Mallorca, els darrers anys ha residit a Vilafranca de Bonany. Apunta que encara aquesta nova etapa amb „moltíssima d’il·lusió i amb moltes ganes de cuinar-hi arrossos i paelles“, que seran els plats estrella de la casa.

En aquesta nova fonda, hi oferirà paelles i arrossos per menjar al local i per endur, com també altres especialitats, tant valencianes com del receptari de Mallorca: „hi oferirem una cuina que fusionarà tradició i innovació. L’objectiu és que quan algú tasti el nostre arròs, quedi sorprès i que no li quedi més remei que repetir i assaborir-lo de nou”. El telèfon del restaurant Va d’Arròs és el  871 020 186.