Enmig de la desgràcia causada pel coronavirus, també hi ha alegries. Bon exemple és l’anunci que es va fer el dimecres 18 de novembre, quan es va proclamar Chapeau 1987 com a millor carta de còctels d’Espanya, un concurs celebrat en el marc de FIBAR Valladolid 2020, una fira internacional anual especialitzada en el sector de bars i cocteleria.

Matias Iriarte i el seu equip (format per Charles, Rodrigo, Jasmine i Nahuel) han rebut la notícia amb molta d’alegria, especialment perquè varen presentar la carta de còctels per la qual han estat guardonats just després de sortir del confinament. 

Aquesta carta es titula Paisatges de Mallorca i consisteix en 12 còctels dividits en tres temàtiques: Mar, Pla i Serra de Tramuntana “Són còctels inspirats en Mallorca, que tenen el producte local com a protagonista. El repte que ens vàrem proposar des de Chapeau 1987 era traslladar aliments sòlids i sensacions a líquid”, va explicar Iriarte. Per això també han optat per col·laborar amb mestres artesans com el ceramista Pere Coll i els vidriers de Lafiore, que amb els recipients i copes creades contribueixen a traslladar el paisatge a la copa, que ha retratat el fotògraf Nando Esteva.