Vespre de tapes, ball de bot i mostra de grups emergents complemantaran la fira

Del 27 al 29 d’abril, el poble de Sant Joan viurà la tradicional Fira, un esdeveniment que Francesc Mestre, com a batle i en nom de tots els santjoaners, us convida a viure i a participar-hi.

Els actes començaran el divendres, 27 d’abril, a les 20.30 hores, amb el Vespre de Tapes, en què 5 restaurants i bars oferiran broquetes i barquetes a preus populars. Seran Can Covent, Can Tronca, el Bar Bárcenas, Can Fiol i Can Jordi.

L’endemà, dissabte, hi haurà la Trobada d’Escoles de Ball de Bot, a la Plaça Constitució, que ompliran de bon ambient, ritme i música, a partir de les 18 hores, aquest espai cèntric del municipi.

El dia gros, serà el diumenge 29 d’abril, amb la Fira de Sant Joan, on hi haurà moltes paradetes i diferents propostes. D’entre les novetats cal destacar la mostra musical de bandes emergents, que des de les 11 fins a les 16 hores sonaran a la Plaça Constitució. La inauguració de la fira serà a les 11 hores, amb els xeremiers caparrots santjoaners, mentre que a les 12 hores, els Spaguettis On Road faran un divertit passacarrers que entretendrà a grans i petits. L’acte que clourà la fira serà el ball obert que faran les agrupacions Aires de Pagesia i Rondalla des Pla, que convidaran a ballar ball de bot a tothom que ho desitgir.