L’Associació de Restauració de Menorca i CAEB han anunciat que la Mostra de Cuina Menorquina 2020 se celebrarà del 18 de setembre al 4 d’octubre.

Podeu consultar els restaurants que hi participen, aquí.

Aquesta 11a edició es farà a cada un dels restaurants que hi participin. Hi podran oferir 2 menús: el Menú Mostra (amb primer plat, segon plat i postres), o bé el Menú Gastronòmic (amb el millor de la cuina de cada restaurant).

Josep Bosch, president de l’Associació d’Hostaleria i Restauració de Menorca, que pertany a CAEB, explica que “el principal objectiu és posar en vigor els productes i plats típics de la gastronomia menorquina, a més d’ajudar al sector de la restauració en mesos de poca afluència de públic, en temporada baixa”.

A través de la Mostra de Cuina Menorquina es donaran a conèixer les receptes de Menorca de tota la vida, cuinades a l’estil tradicional o de manera actualitzada, i treballades majoritàriament amb producte local i de temporada.

Des de l’organització han comentat que la cita se celebrarà sempre que no suposi un perill per a la seguretat dels clients, i mentre els restaurants garanteixin que poden complir totes les mesures sanitàries a causa de la crisi de la covid- 19.