Una de les pastisseries més populars de Ciutadella tanca. La Pastisseria Moll ha abaixat la persiana a les acaballes del mes d’octubre. El motiu del tancament és per motius d’herència ja que el local que ocupa la pastisseria pertany a uns familiars dels actuals pastissers i, col·lateralment també s’han vist afectats per la crisi econòmica provocada per la covid-19.

Així ho avança el setmanari eliris.cat en una entrevista a Llorenç Coll Moll, l’actual propietari i pastisser: “Jo vaig néixer a aquesta casa, que ara és de les meves ties. Elles m’han ajudat molt, però les circumstàncies ara em duen per un altre camí”.

La història de la Pastisseria Moll es remunta a l’any 1935, concretament amb el besavi de Llorenç Coll: Sebastià Moll i Moll va obrir aquest negoci al carrer del Roser, on ha estat durant 85 anys. Els pastissets de sàlvia o les dolces de Sant Joan han estat algunes de les seves creacions més famoses, juntament amb ensaïmades, carquinyolis, crocants i crespells, a més dels troncs (com el de mouse de coco, plàtan flamejat i cremós de gerd), els torrons artesans i els caramels de mel.