El restaurant Aromata de Palma ofereix, fins a final del mes d’octubre, un passeig per l’alta cuina francesa a través del menú Grand Gourmande. El cuiner Andreu Genestra ha ideat un menú que ret homenatge als grans cuiners francesos, passant per François Massialot (autor del tractat del segle XVII Le cuisinier roïal et bourgeois) fins als grans xefs de la nouvelle cuisine com Guy Savoy i Joël Robuchon amb una proposta única a Mallorca.

Genestra compta amb la bona feina i talent del cuiner Jaume Oriach, cap de cuina d’Aromata, que li ha valgut per ser reconegut amb la distinció Big Gourmand 2019 de Michelin i un Sol de Repsol. A més, Oriach està acompanyat per Giuliano Peri, com a cap de sala, i per Igor Visser,com a sommelier.

El menú està dividit en 10 passes amb plats com el consomè a la Royal Beaujolaise, el rèmol fet al grill amb xampany, el llenguado meuniere, entre altres propostes entre les quals no hi falta el foie, que es poden marinar principalment amb vins i xampanys francesos.

El menú Grand Gourmande es pot tastar cada vespre de dimarts a divendres i cada  dissabte tant al migdia com al vespre per 68 euros (begudes a part).