El Consell Regulador de la denominació d’origen Oli de Mallorca ha nomenat l’Associació Balear de Sommeliers  com a Tafoner Major 2018-2019.  Daniel Arias n’és el president de l’entitat i ha rebut de bon grat la distinció el dilluns 26 de novembre, una jornada en què  se celebra el Dia Mundial de l’Olivera.

L’acte ha tingut lloc a S’Oliera de Son Catiu i ha comptat amb la participació Sebastià Solivellas, president del consell regulador; Vicenç Vidal, conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca; Mateu Ginard, director general d’Agricultura i Ramaderia; i de Lluís Socies, director insular de Foment de l’Economia Local. Abans de lliurar a Daniel Arias el quartà (antiga mesura d’oli), el nou Tafoner Major ha destacat la gran contribució dels sommeliers per donar a conèixer les excel·lències l’oli verge extra de qualitat, especialment l’Oli de Mallorca,com també d’estendre a poc a poc la cultura de l’oli entre els consumidors.

La cita ha finalitzat amb un recorregut per les instal·lacions de S’Oliera de Son Catiu, que ha guiat Esteve Alcina, propietari d’aquesta tafona que enguany celebra el 10è aniversari.