L’alumna de Direcció en Cuina guanyà en la categoria de postres en un concurs on es presentaven 60 escoles de tot l’Estat.

El passat dijous 30 de novembre, a la Escuela Superior de Hostelería y Turismo de la Casa de Campo de Madrid, es celebrà la final del concurs de cuina Mediterraneamos organitzat per el Ministeri d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient. De 60 propostes passaren a la final 9 candidats; tres per tapa, tres per plat principal i tres per postres. Dins d’aquestes tres darreres la proposta de l’alumna de primer curs del grau superior de Direcció en Cuina de l’IES Juníper Serra, Malena Andreozzi, va resultar la més atractiva pel jurat.

Malena va convèncer als presents amb la seva creació dolça ‘Exposició mediterrània’ amb inspiració en el camp de Mallorca, concretament en els arbres i els seus fruits. Amb la figa, representada en una mousse recoberta amb glacejat de cacau; la llimona i la taronja, en forma de crema amb contrast de cirera i mora; amb l’ametlla, present com streusel amb pistatxo, i les herbes aromàtiques amb una gelatina d’herba-sana.

L’alumna, que comença aquest curs la titulació superior en Direcció en Cuina, va guanyar una classe magistral a una prestigiosa escola de cuina i restauració.

Amb aquesta triomf, l’IES Juníper Serra continua posicionant-se com una de les escoles d’hoteleria més premiades de l’Estat Espanyol.