/

Mallorca perd una estrella Michelin

Eivissa conserva els estels i Menorca continua sense tenir-ne cap

Les estrelles Michelin lluen una mica menys a Mallorca. Durant la gala, celebrada el 26 de novembre, la capital balear n’ha perdut una, la que tenia el cuiner Adrian Quetglas de Palma. La resta de guardons concedits a l’edició anterior a Mallorca i a Eivissa es mantenen. Tampoc hi ha bones notícies per a Menorca, atès que els crítics no han trobat que el menjar que s’hi preparai tengui categoria a bastament per al seu paladar.

Així, a Mallorca els restaurants que conserven estrella Michelin durant el 2025 són:

  • Voro, d’Àlvaro Salazar (Canyamel), amb dues estrelles
  • Andreu Genestra(Llucmajor)
  • Béns d’Avall, de Jaume i Benet Vicens (Sóller)
  • Dins Santi Taura(Palma)
  • Es Fum, de José Miguel Navarro (Calvià)
  • Fusión 19, de Javier Hoebeek (Platja de Muro)
  • Maca de Castro(Port d’Alcúdia)
  • Marc Fosh(Palma);
  • Zaranda, de Fernando P. Arellano (Palma).

A l’illa d’Eivissa, els restaurants amb estrella Michelin són

  • La Gaia, amb el xef Òscar Molina (Eivissa)
  • Omakase, amb el xef Walter Sidoravicius (Eivissa)

En àmbit de Països Catalans, els restaurants que han rebut una estrella Michelin són els següents:

  • Casa Nova, d’Andrés Torres, a Sant Martí Sarroca
  • Citrus del Tancat, d’Aitor López, a Alcanar
  • Divinum, d’Aimar Casadevall i Isidro Soler, a Girona
  • Esperit Roca, de Raül Sillero, a Sant Julià de Ramis
  • Fishology, de Riccardo Radice, a Barcelona
  • Mae Barcelona, de Germán Espinosai Diego Mondragón, a Barcelona
  • Prodigi, de Jordi Tarré, a Barcelona
  • Teatro Kitchen & Bar, d’Oliver Peña, a Barcelona
  • Voramar, de Guillem Gavilán i Pau Jamàs, a Portbou
  • Origen, d’Àlex Vidal, a Carcaixent

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat