Les estrelles Michelin lluen una mica menys a Mallorca. Durant la gala, celebrada el 26 de novembre, la capital balear n’ha perdut una, la que tenia el cuiner Adrian Quetglas de Palma. La resta de guardons concedits a l’edició anterior a Mallorca i a Eivissa es mantenen. Tampoc hi ha bones notícies per a Menorca, atès que els crítics no han trobat que el menjar que s’hi preparai tengui categoria a bastament per al seu paladar.
Així, a Mallorca els restaurants que conserven estrella Michelin durant el 2025 són:
- Voro, d’Àlvaro Salazar (Canyamel), amb dues estrelles
- Andreu Genestra(Llucmajor)
- Béns d’Avall, de Jaume i Benet Vicens (Sóller)
- Dins Santi Taura(Palma)
- Es Fum, de José Miguel Navarro (Calvià)
- Fusión 19, de Javier Hoebeek (Platja de Muro)
- Maca de Castro(Port d’Alcúdia)
- Marc Fosh(Palma);
- Zaranda, de Fernando P. Arellano (Palma).
A l’illa d’Eivissa, els restaurants amb estrella Michelin són
- La Gaia, amb el xef Òscar Molina (Eivissa)
- Omakase, amb el xef Walter Sidoravicius (Eivissa)
En àmbit de Països Catalans, els restaurants que han rebut una estrella Michelin són els següents:
- Casa Nova, d’Andrés Torres, a Sant Martí Sarroca
- Citrus del Tancat, d’Aitor López, a Alcanar
- Divinum, d’Aimar Casadevall i Isidro Soler, a Girona
- Esperit Roca, de Raül Sillero, a Sant Julià de Ramis
- Fishology, de Riccardo Radice, a Barcelona
- Mae Barcelona, de Germán Espinosai Diego Mondragón, a Barcelona
- Prodigi, de Jordi Tarré, a Barcelona
- Teatro Kitchen & Bar, d’Oliver Peña, a Barcelona
- Voramar, de Guillem Gavilán i Pau Jamàs, a Portbou
- Origen, d’Àlex Vidal, a Carcaixent