Hem seleccionat algunes propostes per gaudir de les festes de Nadal i Cap d’Any a casa. A continuació podeu consultar els menús de Pep Socies, Tomeu Caldentey, Andreu Genestra i del restaurant Can Jan.

Menú de la Nit de Cap d’Any de Pep Socies (Palma)

  • Espipellada de crema de llenties, bolets trufats i farigola
  • Hummus de pastanaga rostida i llagosta
  • Bacallà amb raïm i sàlvia
  • Rellom de vedella, boniato vermell i alfabeguera
  • Lingot de xocolata, taronja i gingebre
  • Preu: 28 euros
    Reserves fins al 28 de desembre
    Les comandes es recolliran dia 31 de 16 a 18 hores

    • Reserves al 639 42 42 10

Menú de Nadal de Tomeu Caldentey (sa Coma)

Del 18 al 27 de desembre 

  • Crema de bolets amb foie
  • Carxofes i musclos amb sèsam i pebre Tap de Quartí
  • Porc ibèric confitat amb tubercles
  • Pastís de xocolata amb taronja
  • Preu: 30 euros
    Comandes amb 24 hores d’antelació

    • Reserves al 971 56 96 63
Sopar de Nit de Cap d’Any de Tomeu Caldentey (sa Coma)

 Lliurament: dia 31, d’11 a 12 hores al restaurant Tomeu Caldentey Cuiner de sa Coma  

  • Crema de marisc amb el seu salpicó
  • Carxofes farcides de bolets i peix
  • Caneló 2001
  • Xocolata i ametlles amb taronja i fruits secs
  • Pa d’oli TC
  • Preu: 35 euros
    Darrer dia de comandes: 29 de desembre. 

    • Reserves al 971 56 96 63

 

Menú de Nadal Aromata (Palma)

Per endur i per a grups

  • Briox de llamàntol i cacauets
  • Faraona i blat de moro a l’estil Pequín
  • Tatin de mango i gamba vermella
  • Corvina amb gnocchis a la carbonara d’alfabeguera
  • Porcella amb brou de picornell
  • Bava de vainilla bourbon i salsa de caramel
  • Preu: 45 euros
    • Reserves al 971 495 833

Menús de Nit de Cap d’Any i Cap d’Any a Can Jan (Binissalem) Per endur

  • Bullabessa 15 euros
  • Espatlla de xot al forn 15 euros
  • Calamar farcit de peix i gambes amb salsa 13 euros
  • Filet de gall amb gambes i salsa d’ametlla mallorquina 14 euros
  • Rellom de porc amb escalunyes caramelitzades 13 euros
    Comandes abans del 28 de desembre
    Reserves: 635 693 003