Menús per gaudir de les festes de Nadal i Cap d’Any

Hem seleccionat algunes propostes per gaudir de les festes de Nadal i Cap d’Any a casa. A continuació podeu consultar els menús de Pep Socies, Tomeu Caldentey, Andreu Genestra i del restaurant Can Jan.
Menú de la Nit de Cap d’Any de Pep Socies (Palma)
- Espipellada de crema de llenties, bolets trufats i farigola
- Hummus de pastanaga rostida i llagosta
- Bacallà amb raïm i sàlvia
- Rellom de vedella, boniato vermell i alfabeguera
- Lingot de xocolata, taronja i gingebre
- Preu: 28 euros
Reserves fins al 28 de desembre
Les comandes es recolliran dia 31 de 16 a 18 hores- Reserves al 639 42 42 10
Menú de Nadal de Tomeu Caldentey (sa Coma)
Del 18 al 27 de desembre
- Crema de bolets amb foie
- Carxofes i musclos amb sèsam i pebre Tap de Quartí
- Porc ibèric confitat amb tubercles
- Pastís de xocolata amb taronja
- Preu: 30 euros
Comandes amb 24 hores d’antelació- Reserves al 971 56 96 63
Lliurament: dia 31, d’11 a 12 hores al restaurant Tomeu Caldentey Cuiner de sa Coma
- Crema de marisc amb el seu salpicó
- Carxofes farcides de bolets i peix
- Caneló 2001
- Xocolata i ametlles amb taronja i fruits secs
- Pa d’oli TC
- Preu: 35 euros
Darrer dia de comandes: 29 de desembre.- Reserves al 971 56 96 63
Menú de Nadal Aromata (Palma)
Per endur i per a grups
- Briox de llamàntol i cacauets
- Faraona i blat de moro a l’estil Pequín
- Tatin de mango i gamba vermella
- Corvina amb gnocchis a la carbonara d’alfabeguera
- Porcella amb brou de picornell
- Bava de vainilla bourbon i salsa de caramel
- Preu: 45 euros
- Reserves al 971 495 833
Menús de Nit de Cap d’Any i Cap d’Any a Can Jan (Binissalem) Per endur
- Bullabessa 15 euros
- Espatlla de xot al forn 15 euros
- Calamar farcit de peix i gambes amb salsa 13 euros
- Filet de gall amb gambes i salsa d’ametlla mallorquina 14 euros
- Rellom de porc amb escalunyes caramelitzades 13 euros
Comandes abans del 28 de desembre
Reserves: 635 693 003