Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Hem seleccionat algunes propostes per gaudir de les festes de Nadal i Cap d’Any a casa. A continuació podeu consultar els menús de Pep Socies, Tomeu Caldentey, Andreu Genestra i del restaurant Can Jan.

Menú de la Nit de Cap d’Any de Pep Socies (Palma)

  • Espipellada de crema de llenties, bolets trufats i farigola
  • Hummus de pastanaga rostida i llagosta
  • Bacallà amb raïm i sàlvia
  • Rellom de vedella, boniato vermell i alfabeguera
  • Lingot de xocolata, taronja i gingebre
  • Preu: 28 euros
    Reserves fins al 28 de desembre
    Les comandes es recolliran dia 31 de 16 a 18 hores

    • Reserves al 639 42 42 10

Menú de Nadal de Tomeu Caldentey (sa Coma)

Del 18 al 27 de desembre 

  • Crema de bolets amb foie
  • Carxofes i musclos amb sèsam i pebre Tap de Quartí
  • Porc ibèric confitat amb tubercles
  • Pastís de xocolata amb taronja
  • Preu: 30 euros
    Comandes amb 24 hores d’antelació

    • Reserves al 971 56 96 63
Sopar de Nit de Cap d’Any de Tomeu Caldentey (sa Coma)

 Lliurament: dia 31, d’11 a 12 hores al restaurant Tomeu Caldentey Cuiner de sa Coma  

  • Crema de marisc amb el seu salpicó
  • Carxofes farcides de bolets i peix
  • Caneló 2001
  • Xocolata i ametlles amb taronja i fruits secs
  • Pa d’oli TC
  • Preu: 35 euros
    Darrer dia de comandes: 29 de desembre. 

    • Reserves al 971 56 96 63

 

Menú de Nadal Aromata (Palma)

Per endur i per a grups

  • Briox de llamàntol i cacauets
  • Faraona i blat de moro a l’estil Pequín
  • Tatin de mango i gamba vermella
  • Corvina amb gnocchis a la carbonara d’alfabeguera
  • Porcella amb brou de picornell
  • Bava de vainilla bourbon i salsa de caramel
  • Preu: 45 euros
    • Reserves al 971 495 833

Menús de Nit de Cap d’Any i Cap d’Any a Can Jan (Binissalem) Per endur

  • Bullabessa 15 euros
  • Espatlla de xot al forn 15 euros
  • Calamar farcit de peix i gambes amb salsa 13 euros
  • Filet de gall amb gambes i salsa d’ametlla mallorquina 14 euros
  • Rellom de porc amb escalunyes caramelitzades 13 euros
    Comandes abans del 28 de desembre
    Reserves: 635 693 003