Se celebrarà aquest dijous vespre a la Plaça de l’Església amb vuit cuiners
Un total de 8 cuiners de Mallorca participen en una nova edició de Peccata Minuta que per primera vegada se celebra a Binissalem. La Plaça de l’Església serà l’escenari d’aquesta cita gastronòmica que tendrà lloc el dijous 12 de juliol, a partir de les 20 hores.
La vetllada comptarà amb música en viu a càrrec de la DJ Cati Moreno, que amenitzarà un menú de qualitat servit d’una manera informal i que es maridarà amb una selecció de vins per part de la distribuïdora Vinàmica i de les cerveses d’Estrella Damm.
Els cuiners participants i els plats que elaboraran en aquest Peccata Minuta de Binissalem són els següents:
Pep Lluís Mayol Restaurant Can Ribas. Port de Sóller
Taco de costella de porc negre amb tàrtar de vieres, sisho i barbacoa japonesa
Andrés Benítez Can Bordoy. Palma
Ajoblanco d’ametlla amb marisc i praliné salat
Miquel Gelabert Can March. Manacor
Quallat de carabassa al forn amb suc de melicotó, gelat de vainilla i nous caramel·litzades.
Tomeu Lassio Restaurant Tomeu Lassio. Lloseta
Caviar d’albergínia amb mel i raïm de Binissalem
Tomeu Arbona Fornet de la Soca. Palma
Pasteló de llagosta amb pebres confitats
Miquel Calent Restaurant Can Calent de Campos i Cuit de Palma
Vedella en salmís i borrida de figueral
Xesc Reina Can Company. Sa Pobla
Ensaïmada prenyada de sobrassada i formatge
Juan M. Ocampo Restaurant Tess de Mar. Campos
Tàrtar de calamar amb vermell d’ou confitat amb safrà i quenelle d’harissa
L’entrada es pot adquirir a Internet a la web de Chefs(in) i al local de Can Murtó, ubicat a la plaça. El preu és de 49 euros i l’aforament és limitat.