L’empresa mallorquina ho anuncia 4 anys després de ser creada

La marca de refrescs Pep Lemon ha anunciat que tanca 4 anys després d’obrir les portes. Va ser el mes de març de 2014 i ho va fer amb el lema “s’ha acabat la Fanta, aquí bevem Pep Lemon!”. La idea dels seus creadors era fer un producte diferent i sostenible, una tasca que han aconseguit amb llimones mallorquines i la tasca de l’entitat Amadip Esment, que forma i dona feina a persones amb discapacitat intel·lectual.

Segons expliquen els responsables en un comunicat difós al seu Facebook, “el projecte ha arribat a un punt d’inflexió que l’obliga a repensar la producció i la comercialització per poder seguir essent qui som. El Manifest de Principis Irrenunciables continua vigent. Han estat quatre anys intensos, tan intensos com la Pep Lemon! La millor llimonada del món és nostra! A tots els que ens heu seguit d’aprop, gràcies!”.

Tot i això, algunes fonts afirmen que aquest comiat no és definitiu i que els fundadors cercaran nous aliats continuar fent “llimonada amb llimones” i, també una nova empresa distribuïdora.

L’empresa va passar un dels moments més complicats quan varen treure al mercat la Pep Cola, i va ser denunciada per Pepsi Co per tenir un nom molt semblant al seu. La justícia va acabar donant la raó a la multinacional nord-americana i va aixecar un fort rebuig social, tant, que la marca Pep Lemon va assolir una gran repercussió mediàtica.