El termini d’incripció a Tapalma 2019 tanca amb èxit de participació segons els seus organitzadors gràcies a mig centenar de locals que hi participaran a través de cuiners barmans de prestigi.

El concurs tendrà lloc el dilluns 25 de novembre, al Palau de Congressos de Palma, a partir del migdia. Al concurs de tapes, hi participaran 27 establiments, mentre que 7 ho faran al de còctels. L’entrada serà gratuïta per a tothom i, al mateix recinte s’hi celebrarà una fira gastronòmica oberta al públic. Els premis que optaran els participants seran el primer, segon i tercer premi de Tapalma 2019, Tapa Temàtica i Còctel Tapalma. Els guanyadors es coneixeran el mateix dilluns 25 de novembre.

Els participants de TaPalma 2019 són:

Can Eduardo, Shamrock, Assaona, Bindi, Isaan Thai Cuisine, Chula Vista, Nola Restaurante, Ventuno Bar, Bistro Esencia, St. Lorenzo Tapas Gluten Free, Gastrobar Saratoga, Wine & Food, Vagabundos By Sthlm, Katagi Blau, Ses Coves de Gènova, Es Rebost de Jaume III i Es Rebost Oms, Lemon Tree, Ombu, Brass Club, Coquetier Cocktail Club, Cafetería Balear, El Bandarra, Catalina la Fina, Gremium (hotel Es Princep), Izakaya Taberna Japonesa, Pintamonas, La Balanguera, Monolisto, Sa Llimona, Kurobota, Manto Negro, Prosecco Santa Catalina, Krishná, Bruselas Steak House, El Txoko, La Bodeguita del Mojito, El Neo Tapas, Shaka, La Vasca, La Taberna 1930 i 6 locals de Mercat 1930.

Fotos: Tapalma