Ingredients

  • 1/2 poma
  • 1 polsim canyella
  • 2 cullerades aigua
  • 2 culleretes sucre
  • 4 talls de cuixot salat
  • 4 talls de formatge blau
  • 4 talls de barra de qualitat
  • Reducció de vinagre balsàmic
  • Oli verge

Elaboració
Encalentim el forn a 180ºC. Tallam la poma en 8 trossos i els dauram la en una paella amb una mica d’oli. Hi aAfegim el sucre i la canyella. Mig minut després hi posam l’aigua i deixam que s’evapori. Si les pomes són toves les aturam, sinó les deixam i hi afegim una miqueta més d’aigua.

Estenem els talls de cuixot salat, hi posam una làmina de poma, una de formatge blau, una altre de poma i ho embolicam. Quan tenguem tots els rotllets fets els enfornarem 5 minuts però no massa més, ja que el sabor del cuixot s’accentuaria.

Mentrestant torrarem el pa. Muntarem la tapa posant una mica d’oli verge sobre la torrada, el rotllet i un raig de reducció de balsàmic. I ja tendrem la nostra tapa a punt. Fàcil, no és cert?