Se celebrarà diumenge, dia 5 de novembre, a partir de les 11 hores

Puigpunyent viurà una diada cervesera el diumenge 5 de novembre, a partir de les 11 hores. Serà la tercera edició de la Mostra de Cervesa Artesana, que cada any omple la Plaça de l’Ajuntament amb música i bon ambient.

Durant el matí, hi podreu tastar productes locals, a més de gaudir de l’actuació de del grup eIS emmentals, que oferirà una actuació de groove jazz que acompanyarà els cervesers artesans que hi haurà presents.

Hi podreu tastar les cerveses de

  • Boscana: Destaquen per haver creat la primera cervesa de figues, concretament de la finca de Son Mut Nou, de Llucmajor, el major camp experimental de figueres del món. També en fan de pebre de cirereta.
  • Cas Cerveser: Un dels primers cervesers artesans de Mallorca. La fan a Puigpunyent i destaquen cerveses com la clàsica Galilea i la Satan Klaus, que elaboren amb carabassa sembrada per ells mateixos. També elaboren la primera cervesa IPA black feta a Mallorca, que han anomenat Sant Antoni i el Dimoni.
  • Forastera: Cervesa artesana feta al Molinar de Palma. A destacar la de cervesa de blat o la cremosa i fosca Ocre Dark Lager. Fundada l’any 2013, té un ampli ventall de sabors intensos i, també, suaus.
  • Sullerica: El nom ja indica la procedència d’aquesta cervesa feta a la vall de Sóller i que té la taronja com a ingredient diferenciador. La seva cervesa té una personalitat pròpia que aporta la flor de taronger, la pell de llimona, les olives verdes i el cacau.

Joan Planells, regidor de Promoció Econòmica de Puigpunyent us convida a viure la festa amb moderació, alegria i bon ambient.