/

Eres Negre, el festival gastronòmic de la tomàtiga de ramellet i el vi Malvasia

Se celebra dissabte, dia 29, a Banyalbufar. La ruta de culinària es farà de 12 a 16 hores i inclou tapa i vi per 3 euros

Se celebra dissabte, dia 29, a Banyalbufar. La ruta de culinària es farà de 12 a 16 hores i inclou tapa i vi per 3 euros

Aquest dissabte 29 de juliol, Banyalbufar torna a acollir una nova cita d’Eres Negre. De 12 a 16 hores hi podeu assaborir les tapes que els restaurants de Banyalbufar han preparat per a l’ocasió, que podreu degustar juntament amb una copa de vi de la varietat Malvasia (típica de Banyalbufar i Estellencs) per només 3 euros. La cita estarà amenitzada amb la música de  Tolefunken Sound System.

  • Restaurant Son Tomàs: Arros negre, allioli i caviar de ramellet.
  • Cas Batle Negre: Pastisset de carabassí i tomàtiga de ramellet.
  • Hotel Son Borguny: Pilota de sípia i gamba, cruixent de parmesà i salsa de tomàtiga de ramellet.
  • Restaurante 1661 Cuina de Banyalbufar:Tomàtiga de ramellet farcida de pollastre amb mango, papaia, salsa d’alvocat i quinoa negra.
  • Restaurant Pegason Pajarito EnmascaradoSampantrojode ramellet.
  • Hotel Mar i Vent: Cocarroi farcit amb tomàtigues de ramellet i mussola.
  • Restaurant Cafè Bellavista: Tomàtiga Schwarz amb foie de ramellet.
  • Restaurant Es Trast: Ravioli de carabassí farcit d’escalivada, ramellet, maonesa de pebres torrats i yuzu.

Després, la festa continuarà amb molt bon ambient i música:

16:30h – 21:30h Sunset Vinyl Session (aforament limitat, entrada gratuïta). Amb Shakin’ pinyes

22:30h – 5h Vaudou Game, Zulu Zulu, be.lanuit, Minimal TV. Entrades a 18 €. Comprau-les a www.eresnegre.com

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat