Ser subscriptor de Gastronòmicament no solament significa estar informat de l’actualitat gastronòmica. Ara, també pot tenir premi perquè regalarem 5 lots d’oli d’oliva verge extra.

Dia 16 de setembre el sortejarem entre totes les persones que estiguin apuntades al butlletí setmanal un lot d’oli de la DO Oli de Mallorca. Si encara no hi estàs subscrit, pots fer-ho aquí. (Recorda que has de validar l’adreça per estar-hi inscrit correctament)

La denominació d’origen Oli de Mallorca vetla per la qualitat d’aquest producte des de l’any 2002. És un oli d’oliva verge extra de gran qualitat i, alhora, un producte reduït, a causa de les condicions geoclimàtiques de l’illa. Tot i això, Mallorca té una llarga tradició en l’elaboració del que s’anomena or líquid, un producte que destaca perquè té un alt contingut d’àcid oleic, que redueix el colesterol dolent, conegut com a LDL, i que augmenta el colesterol bo, conegut com HDL, com també un contingut important de polifenols (de gran capacitat antioxidant). A més, és ric en vitamines E i K.

Apunta’t al butlletí i entra al sorteig.