Antic celler Can Cotà

Gràcies a la bona cuina de na Margalida i el bon servei den Jaume, l’Antic Celler Can Cotà és un dels referents en cuina mallorquina. Des del 2005 ofereixen bons plats com les sopes de matances, els peus de porc, l’arròs pobler, etc. També hi fan uns callos ben bons. Antigament era un celler on es venia vi, per això el local encara manté el seu encant particula.

També hi fan paelles per endur i altres plats. De fet, les seves especialitats són el llenguado farcit de gambes o verdura, el bacallà gratinat de sobrassada i mel, els fideus amb anguiles o el mil fulls de rap i gambes. També hi fan amanides, arrossos (arròs brut, arròs de peix, etc.), i carns a la brassa com el lomillo rossini amb foie i altres. De postres: pastís de 3 xocolates, púding d´’ametlla o flam de cafè.

Visualitza el mapa complet

6 Comments

  1. Per posar-li un emperò diré que quan al carrer hi fa 32ºC, a la terrassa interior no hi fa fred (però s’hi pot estar molt bé!) (davall teulada)
    Menjar boníssim, tracte pacient, amable i atent i, a més a més, preu raonable.
    Bacallà amb sobrassada d’escàndol.

  2. Dissabte passat vaig aprofitar el sopar que m’havia tocat a l’Antic Celler Can Cotà de sa Pobla. No era la primera vegada que hi menjava. Com sempre, el menjar fou excel·lent, acompanyat d’un tracte molt bo. Tant el peix com la carn foren molt saborosos i les postres, correctes.

  3. Un dels restaurants imprescindibles de cuina mallorquina que combinen tradició amb modernitat. La cuinera, na Margalida, és una autèntica mestra dels fogons!

  4. A mi no m´ha agradat es servei… només hi he anat un pic i no hi vull tornar. Es menjar es bo, però hi ha llocs a on he tengut un tracte més bo i no tan “exquisit” pero sí més familiar. No ho recomanaría.

  5. Ja enyor la vostra terrasseta interior. Haurem d´esperar un parell de mesos per tornar-hi a seure, però no cal esperar gens per gaudir de la vostra cuina.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants