El restaurant es Fasser de Lloret obre de les 7 del matí fins la matinada de manera que és una bona opció per berenar. Hi els entrepans com el de pernil dolç torrat amb formatge, com també les truites, que triomfen cada dematí.

Hi trobareu una carta àmplia tant per dinar com per sopar a molt bon preu. A més, tenen una variada carta de ginebra, whisky, vodka i cerveses.

Amanides i creps
D’entre les seves especialitats hi ha les amanides com la de pasta (amb tàperes, alvocat, tonyina) o l’oriental (amb pollastre, pebre, fideus d’arròs). També hi fan creps salades, com la de vegetal (carabassí, albergínia, ceba i xampinyons) o la de la mar (lletuga, surimi, gambes i salsa rosa).

Pambolis
A més a més, hi fan pambolis especials: els muntadets (llesques de pamboli amb truita, llom, pernil salat i formatge) i els capritxos (un assortiment de 18 minipambolis).

Cafès i postres
Els cafeters han de saber que hi serveixen Cafè Bay, un dels pocs que encara torren el cafè a Mallorca.
De postres hi trobareu creps dolces com la de xocolata i fruita, a més de pastissos casolans com el de 3 xocolates i el tiramisú.

El local del restaurant es Fasser de Lloret convida a un ambient jove, però sense restriccions d’edat. Disposa d’una terrassa exterior al carrer.

Es Fasser recomana:

Visualitza el mapa complet