Si us agrada cuinar o sou xef i voleu demostrar el vostre talent, aquesta és la vostra.

Galletes Gori de Muro i el Beach Club Miama de la Platja de Muro han organitzat un concurs a la millor tapa feta amb aquesta galleta tradicional de Mallorca.

El premi per al guanyador és una sopar al restaurant El Jardín d’Alcúdia (1 estrella Michelin) i la incorporació de la tapa a la carta de la propera temporada del Beach Club Miama.

Bases

El Show Cooking començarà dijous 13 d’agost, i es farà cada dijous, de 20 a 23 hores, fins el dia 8 d’octubre, en què se celebrarà la gran final.

Cada setmana podran participar un màxim de 5 concursants. Seran seleccionats els primers que s’apuntin al concurs i compleixin amb la normativa:

  • Noció mínima de cuina (no apte per a principiants)
  • Base de la recepta: Galletes Gori de Muro.
  • Gastro: La tapa ha de ser de qualitat i amb una acurada presentació.
  • Els concursants hauran d’inscriure a través de la pàgina de Facebook de Miama Gourmet Corner a la pestanya de ‘Inscripcions‘ (clicau-hi)

El concursant farà una tapa, i en el cas que sigui la guanyadora de la setmana, passarà a la gran final.

Les votacions setmanals les farà el públic, que podrà votar la tapa que més li agradi, a través del web www.miamagourmet.com. El recompte de les votacions i el guanyador de cada setmana es desvetllarà abans de la presentació dels següents concursants.