Es farà dia 1 de setembre a les 20 hores

El reconegut cuiner Miquel Calent oferirà una demostració de cuina en viu als jardins de Raixa. El xef dels restaurants Calent i Cuit farà un espectacle gastronòmic en què elaborarà tres tapes  amb productes de Mallorca.

Aquest showcooking de Miquel Calent a Raixa tindrà lloc en un marc incomparable, la clastra de la finca pública de Raixa. Les portes s’obriran al públic a les 20 h perquè els assistents al concert els puguin visitar.

La iniciativa vol impulsar el producte de la terra, proper i el més natural possible. Per això, Miquel Vicens (de Can Calent) explicarà com preparar diferents plats de la cuina més tradicional, i presentar-los d’una manera més innovadora. Elaborarà 500 tapes del mateix plat perquè el públic assistent les pugui degustar, juntament amb les Galletes Gori de Muro.

Imprescindible invitació

L’acte és gratuït però és imprescendible presentar-hi la invitació que es pot aconseguir al telèfon 971 23 76 36 o a la web https://www.ticketea.com/entradas-show-cooking-de-miquel-calent-a-raixa/

L’activitat s’emmarca en el programa d’activitats socioculturals que el Consell de Mallora ha preparat a la finca pública de Raixa per commemorar el 15è aniversari de l’adquisició de l’emblemàtica possessió mallorquina.