/

Sion Capçana protagonitza el nou espot del vi de la DO Binissalem

Els versos i la imatge del poeta i filòsof Sion Capçana són el reclam del nou espot del vi de la DO Binissalem, titulat La Sang

Els versos i la imatge del poeta i filòsof Sion Capçana són el reclam del nou espot del vi de la DO Binissalem, titulat La Sang. La presentació s’ha fet al celler Santa Catarina de Sencelles, incorporada al 2020 a la DO Binissalem, el dimecres 17 de novembre.

Capçana és un joglar modern que prové dels circuits de Poetry Slam, i actualment el tercer millor slammer de l’Estat.

El consell regulador de la denominació d’origen Binissalem va plantejar a Roqueta Idees Mediterrànies, la idea de fer un audiovisual. “Volíem un vídeo amb ritme, fresc i pensat també per a un públic més jove, i tot sense perdre de vista els valors que defineixen la Denominació d’Origen Binissalem, eix central del projecte”. Valors com la qualitat, singularitat i identitat; un producte de proximitat que preserva un paisatge, que es basa en unes varietats de raïm locals, amb llarga tradició vitivinícola i un estret vincle amb la terra i la seva gent. Pau Mayol i Javi Torrado, de Roqueta Idees Mediterrànies, creadors de la idea, explica que de seguida que varen rebre l’encàrrec de la DO Binissalem, varen ser conscients del repte que suposava: “L’objectiu principal era acostar el vi a un públic jove i digital, però sense perdre l’essència i la tradició que caracteritza a la DO Binissalem. Va sorgir la idea d’encarregar un poema a Sion Capçana i tot va encaixar perquè ell és de Binissalem, té influència a les xarxes social i usa un llenguatge clàssic i juvenil alhora”.

Per la seva banda, Capçana ha comentat que és nascut a Binissalem i  “estic orgullós de ser‐ho i des del primer moment vaig saber que les paraules que donarien forma en aquest poema sortirien del cor.

Josep Lluís Roses, president de la DO Binissalem, ha expressat en nom del consell regulador, la satisfacció pel resultat d’aquest projecte, i ha destacat que, sense dubte, tant Roqueta com Sion Capçana van captar i interpretar d’una manera sublim, els valors de la DO Binissalem, tal com podeu veure a l’audiovisual.

El podeu veure aquí:

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat