Es faran els mesos de febrer, març i maig

La Universitat de les Illes Balears ha organitzat una sèrie de cursos englobats sota el títol ‘Tallers de cuina gastrosaludable’. Cada un té un cost de 10 euros, que inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes i la posterior degustació.

L’horari de tots els tallers de 17 a 20 hores, a l’Aula Mestre Tomeu Esteva de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (EHIB). Les inscripcions són limitades a l’adreça cati.borras [arrova] uib [punt] cat i als telèfons 971 17 23 75 / 971 17 26 26.

6 de febrer: VegetArt

La cuina vegetariana és un món. En aquest taller prepararem plats creatius i ensenyarem habilitats per introduir proteïnes alternatives i així donar varietat a la nostra dieta. Els plats vegetarians sovint es relacionen amb la monotonia, però cuinar amb ingredients d’origen vegetal pot oferir una gama de propostes molt diversa i saborosa. Apunta-t’hi i gaudeix-ne.

El taller serà impartit per Miquel Àngel Coll Sureda, tècnic superior en Restauració i graduat en Protocol. Especialitzat en alimentació sense gluten i lliure d’al·lèrgens. Llépol i apassionat, gaudeix de la seva feina i de compartir l’essència que el mou en el mon dels fogons.

15 de març: Fast food sa

Després de la llarga jornada laboral el que menys ganes ens fa és començar a cuinar, però que això no et serveixi d’excusa. Amb aquest taller veurem que menjar de manera saludable no és qüestió de temps, aprendrem a cuinar receptes ràpides per al dia a dia, preparades amb tècniques culinàries variades i senzilles. Vine i cuida’t.

El taller serà impartit per Miquel Àngel Coll Sureda.

9 de maig: És possible cuinar un dia per a tota la setmana?

Si no vols ni pots passar el dia a la cuina, inscriu-te en aquest taller. T’explicarem alguns trucs per estalviar temps i malbaratar menys aliments. Descobrirem com es poden preparar diferents bases un mateix dia i utilitzar-les en diferents elaboracions al llarg de la setmana. Estalvia temps i menja de manera sana.

El taller serà impartit per Miquel Àngel Coll Sureda.