Si un nou confinament causat per la covid-19 no ho impedeix, el concurs de tapes i còctels més important de les Balears, se celebrarà el 23 de novembre al Palau de Congressos de Palma, mentre que la ruta de tapes i còctels es durà a terme de l’25 a el 29 de novembre per diferents zones de la capital balear.

La cita té, un any més, el suport i el patrocini de Naviera Armes Trasmediterránea. D’aquesta manera, el primer grup navilier de l’Estat continua apostant per la gastronomia local i dona suport a la cita més rellevant de el sector de la restauració balear.

Miguel Pardo, director comercial de Trasmediterránea, explica que des de la naviliera “apostem des de fa anys per iniciatives com Tapalma convençuts en aportar el nostre granet de sorra per ajudar a la reactivació del mercat laboral local a través de la seva gastronomia, producte i cultura”.

Pardo també ha comentat que l’objectiu de la naviliera amb aquest patrocini és que “Tapalma esdevingui un vincle d’unió de les nostres connexions marítimes i una de les accions d’aquesta edició, igual que ja vàrem fer l’any passat, serà traslladar aquesta cita gastronòmica a altres destinacions com són Catalunya i el País Valencia“.

Cal destacar també el suport de l’Ajuntament de Palma, que es bolca de nou en la gastronomia i cocteleria local, convertint-se en el patrocinador institucional de l’esdeveniment.

Inscripcions de restaurants a Tapalma 

Els bars i restaurants que vulguin participar al concurs i/o a la ruta de tapes, s’hi poden inscriure per correu electrònic a tapalma [arrova] agenciacom [punt] com o per telèfon al 971 432 220. El termini acaba el 23 d’octubre. La informació de la metodologia del concurs i la ruta, com també les bases de participació es poden consultar a www.tapalma.es.