Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

La fàbrica Adalt Brewing de Palma s’uneix al projecte de la cervesera Other Half, ubicada al barri de Brooklyn (Nova York, Estats Units) per ajudar bars i cafeteries a remuntar la crisi generada pel coronavirus.

Durant el confinament per la covid-19, al mes de març, els responsables d’Other Half Brewing varen posar a disposició dels cervesers d’arreu del món la seva recepta de la Indian Pale Ale amb l’objectiu que ajudassin el sector hoteler.

Sebastià Barceló i Guillem Blasco, dos dels responsables de la microcerveseria artesana Adalt Brewing, expliquen que s’han unit a la iniciativa i que n’han fet la versió Neipa, que han batejat amb el nom All Together. „Venem aquesta cervesa a un preu molt reduït, gairebé al de cost de producció, a bars i botigues especialitzades de Palma perquè la puguin vendre al consumidor final amb el major marge possible.

El grafisme de l’etiqueta també prové de Nova York, però la dissenyadora Marta Juan hi ha adaptat el nom d’Adalt.

La cervesa All Together és a la venda en llauna i barril de 30 litres. Més informació i comandes al 651 389 097