Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

L’edició d’enguany se centra en la ceràmica i el te

La Verònica, devora Sant Marçal, torna a acollir una de les fires més esperades de Mallorca, la Fira del Fang de Marratxí. La cita, amb renom internacional, romandrà oberta del 9 al 17 de març i comptarà amb la participació de 36 ceramistes i artesans del fang de Mallorca, a més dels 4 artesans arribats de Toledo, Barcelona i Astúries.

Joan Francesc Canyellesbatle de Marratxí, explica que la temàtica d’enguany, és la ceràmica i el te i recorda que el segon premi de la darrera edició de la Biennal Internacional de Ceràmica de Marratxí (BICMA), celebrada ara fa just un any, „fou obra del jove artesà coreà Haejeong Lee i que era precisament un joc de te. Una meravella artesanal“.

En el marc de la fira hi haurà activitats sobre ceràmica, art, cultura, gastronomia, espectacle  i música. Per exemple, hi trobareu l’apartat especial FangCuina, una mostra de cuina amb ceràmica. A més, el dissabte 9, a les 12.30 hores, hi trobareu el vermut inaugural amb Bodegues Túnel i l’ambientació musical amb Cei Giménez. El mateix dia, a les 18 hores, hi trobareu un taller de preparació de te matxa, te cerimonial japonès, a càrrec de Tea Ritual. Si hi voleu assistir, us heu d’apuntar al telèfon 971 797 624. D’altra banda, el dissabte 16, a les 12 hores, hi haurà un showcooking amb Miquel Calent.

Podeu consultar el programa complet de la Fira del Fang de Marratxí 2019 aquí.

Cal recordar que l’horari de la Fira del Fang, s’Escorxador de Marratxí i Museu del Fang és el següent:

  • De dilluns a divendres de 10 a 13:30 h i de 16 a 19 hores
  • Dissabtes i diumenges de 10 a 20 hores.
  • Dissabte 9, a les 11 h: Inauguració de la Fira.
  • Dissabte 16, a les 20 hores: Acte de cloenda de la Fira.

Novetat: Fang Cuina

La Mostra de Gastronomia i Ceràmica, Fang Cuina, és una de les grans novetats de la XXXV Fira del Fang de Marratxí, que se celebra del 9 al 17 de març a Sant Marçal. Fang Cuina és una proposta de l’àrea de Comerç i Turisme de l’Ajuntament que neix integrada a la Fira per tal de donar a conèixer i promocionar la cuina de Marratxí, combinada amb el producte local més reconeixible i autòcton, el fang.

La primera edició de Fang Cuina compta amb 15 restaurants de Marratxí adherits a la iniciativa. Així, cada restaurant oferirà els seus menús locals, a preus que no poden excedir els 20 euros, cuinats amb ceràmica i servits amb plets fets ex professo per distintes olleries marratxineres. Aquests plats duran serigrafiada la inscripció ‘Fang Cuina’.