Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

La cuinera Cati Aguiló ha presentat al Mercat de l’Olivar de Palma L’erotisme a la cuina, que acaba de publicar. El llibre recull 55 receptes per seduir i potenciar el desig sexual. També hi ha incorporat una llista d’ingredients afrodisíascs i n’explica les qualitats, a més d’alguns poemes i textos literaris. D’altra banda, l’obra ha estat il·lustada per Francesc Aguiló, cosí de l’autora i conegut per ser un dels integrats del grup infantil Cucorba.

L’encarregat de coordinar aquesta obra, editada per Documenta Balear, ha estat Felip Munar, professor, especialista en cultura popular i presentador de televisió al programa ‚Uep! Com anam?‘ d’IB3 Televisió.

Durant 10 anys, Cati Aguiló va gestionar una empresa de càtering, tot i que els inicis en el món de la cuina varen començar amb la seva padrina a qui ajudava a cuinar en les matances. Del seu oncle Pep Pastelero va aprendre la pastisseria clàssica i en va rebre ormejos i revistes dels anys seixanta del segle passat. El llibre ja es pot comprar a les llibreries.