La cuinera Cati Aguiló ha presentat al Mercat de l’Olivar de Palma L’erotisme a la cuina, que acaba de publicar. El llibre recull 55 receptes per seduir i potenciar el desig sexual. També hi ha incorporat una llista d’ingredients afrodisíascs i n’explica les qualitats, a més d’alguns poemes i textos literaris. D’altra banda, l’obra ha estat il·lustada per Francesc Aguiló, cosí de l’autora i conegut per ser un dels integrats del grup infantil Cucorba.

L’encarregat de coordinar aquesta obra, editada per Documenta Balear, ha estat Felip Munar, professor, especialista en cultura popular i presentador de televisió al programa ‘Uep! Com anam?’ d’IB3 Televisió.

Durant 10 anys, Cati Aguiló va gestionar una empresa de càtering, tot i que els inicis en el món de la cuina varen començar amb la seva padrina a qui ajudava a cuinar en les matances. Del seu oncle Pep Pastelero va aprendre la pastisseria clàssica i en va rebre ormejos i revistes dels anys seixanta del segle passat. El llibre ja es pot comprar a les llibreries.