El reboster del Fornet de la Soca el presenta dia 9 de desembre a Palma

Tomeu Arbona presenta el seu tercer llibre, Cuina Tradicional de Mallorca. Intimitat Original; una joia que recopila devers 200 receptes de cuina tradicional mallorquina. Ara bé, no es tracta simplement d’un recull ja que els plats formen part de la seva memòria i vivència culinària més íntima.

El llibre està acompanyat d’una acurada i artística selecció fotogràfica de Bartomeu Sastre, que ja va col·laborar amb Arbona al llibre Rebosteria tradicional a Mallorca, publicat el 2015; i compta amb la participació del crític gastronòmic Andoni Sarriegi, com a autor del pròleg.

L’acte tendrà lloc dissabte dia 9 de desembre, a les 18 hores, al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma, i comptarà amb la participació de Tomeu Arbona, autor del llibre, Bartomeu Sastre, autor de les fotografies, i de Damià Rotger – Estudi Dúctil, autors del disseny.

Per assistir-hi cap inscriure’s a la web: https://www.formfy.com/form/1125836

L’acte també comptarà amb la participació de la cantant Miquelina Lladó.

El reboster del Fornet de la Soca defineix el nou llibre com a fruit del seu “amor incondicional a la nostra cuina tradicional amb receptes de la meva família, de plaquetes familiars, quadernets d’anotacions, carpetes amb retalls de premsa, receptes de llibres antiquíssims i receptes que m’han contat. Aquest llibre és un compendi de records gastronòmics en forma de receptes que hem anat preparant amb el fotògraf Bartomeu Sastre durant un any i mig. Hem fet una edició molt especial tant pel contingut del llibre, com per com està editat, gràcies a un disseny excepcional d’Estudi Dúctil”.

És el tercer llibre que publica d’ençà que la crisi el va obligar a deixar el seu ofici de psicòleg per dedicar-se en cos i ànima a la seva passió: el pa, la rebosteria i la cuina. Per això, l’any 2010 va obrir el Fornet de la Soca, amb el qual ha recuperat de l’oblit receptes tradicionals de l’illa.