/

El Raïm Wine Fest torna a desembarcar a Costitx

El batle Antoni Salas reivindica aquesta cita d'oci i lleure de qualitat, que combina vi, música, gastronomia i tallers infantils

El poble de Costitx tornarà a acollir una nova edició del Raïm Wine Fest, una cita que arriba a la 4a edició i que tendrà lloc el proper 30 setembreVi, música, tallers infantils i gastronomia seran els protagonistes d’aquesta activitat organitzada pel consell regulador Vi de la Terra Mallorca.

Una de les persones que ha donat suport a la iniciativa és Antoni Salas, batle de Costitx. El primera vara explica que la primera edició, feta a Costitx, era una aposta per l’agricultura de quilòmetre zero i „des de Costitx ens hi adherírem el mes d’octubre de 2022 perquè així ajudam el sector i dinamitzam el poble. La veritat és que va suposar una gran sorpresa pel que fa a la participació i perquè la gent costitxera unànimament, de tots els color polítics, ha vist aquesta cita com una festa molt positiva, que va agradar molt i que tothom ha demanat que es continuï celebrant a Costitx“.

Salas remarca que a Costitx „vivim una il·lusió continguda fins al dia que es torni a celebrar, el 30 de setembre, perquè l’any passat va deixar molt bon record als costitxers i tothom em demana quan torna“. També hi afegeix que „estam agraïts a Vi de la Terra Mallorca l’encert d’organitzar aquest festival que combina lleure, diversió i qualitat, tot això en el marc carregat de bellesa que és Costitx„.

L’espai que acollirà aquesta cita serà la Plaça de l’Esglésiade les sis de l’horabaixa a les dues de la matinada, i hi haurà les actuacions de Forró Do Pulpo, Cacao i Peptronik. L‘entrada és de franc i el preu per cada copa de vi serà de 2 euros (la copa de vidre valdrà 1,5 euros).

Cellers que hi participaran són:

  • Microceller Son Crespí
  • Son Alegre Vi Ecològic
  • Son Bordils
  • AVA Vi Mallorca
  • Es Verger
  • Bodegas Angel
  • Binibona
  • Celler Tianna Negre

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat