Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Un dels plats més típic d’aquest temps de torrades i foguerons de Sant Antoni i de Sant Sebastià és l’espinagada.

Enguany, les festes dels sants barbuts no es podran celebrar com cada any per mor de la covid, però sí que podem gaudir de la cuina d’aquest temps a casa.

Diferents restaurants i cuiners han publicat les seves propostes, que podeu consultar a continuació.

Joan Marc, a Inca, ha preparat una proposta ben suculenta, amb banderilles de fetge (7 euros), anguiles amb tomàtiga (28 euros per a 2 persones), greixonera d’anguila (32 euros per a 2 persones) i espinagades (d’anguila 32 euros i de porc negre 24 euros). Contacte: 971 50 08 04

Pep Socies. El cuiner elaborarà espinagades d’anguila (30 euros) i de col i llom (25 euros). N’enfornarà dos dies, el 16 i el 19 de gener. Les podeu comanar al 639 42 42 10.

Son Bascós, a Montuïri, també fa espinagades per dissabte i per diumenge. El darrer dia per comanar-les és aquest dijous dia 14. Podeu fer les reserves al 626 94 68 60.

Can Murtó, a Binissalem, també prepara espinagades, en aquest cas de llom, a 16 euros. Es poden reservar fins al 15 de gener i s’han de recollir al local. Les comandes s’han de fer al 608 90 61 02.

Tomeu Caldentey, a sa Coma, ha preparat un menú per endur per als dies 15,16 i 17 de gener. Hi ofereix raviolis d’espinagada amb crema d’herbes fresques, picantó aguiat amb panxeta i llangonissa i dolç de Sant Antoni, per 20 euros. Reserves al 646 445 407