/

Gin de Tap de Cortí – Pazo de Señorans Colección 2014 – La Capella 2010

Vinícola, la secció de vins i licors de Gastronòmicament us ofereix una tria seleccionada de les novetats i propotes més destacades de l'actualitat.

Gin de Tap de Cortí

Les destil·leries Dos Perellons, una empresa familiar fundada l’any 1882, són els creadors d’aquesta ginebra mallorquina a base de baies de ginebró i pebre bord, concretament d’una varietat autòctona de Mallorca denominada tap de quartí. Aquest tipus de pebre bord és un dels ingredients indispensables per fer sobrassada, l’embotit per excel·lència de les Illes Balears. El cultiven a Mallorca, concretament a les terres que gestiona l’empresa Especias Crespí. Juntament al ginebró i el pebre tap de quartí, el Gin de Tap de Cortíestà especiat amb canyella. Destaca pel seu gust agradable; és molt aromàtic i crida molt l’atenció pel color vermell. Preu: 35 euros

 

 

Pazo de Señorans Colección 2014

El celler gallec Pazo de Señorans presenta aquest monovarietal Albariño, que es va veremar el 26 de setembre de 2014. Aquest vi pertany a la sèrie Colección, fet a base d’un raïm que prové de les microparcel·lès d’aquest celler, i que surt al mercat 2 anys després de guardar-lo, com a mínim 2 anys, en botella. Està emmarcat en la DO Rias Baixas i ha envellit sobre pòsits d’acer inoxidable. Destaca per un atractiu color groc pàl·lid. És un vi equilibrat en boca, molt elegant.  Preu: 19 euros.

 

 

 

La Capella 2010

Quarta anyada d’aquest cava súper Premium, i la segona edició que té la certificació de Cava de Paratge QualificatLa Capella 2010 és un dels caves més apreciats de Juvé & Camps, amb una edició limitada de tan sols 4.000 botelles. El raïm prové d’un paratge únic de 7 hectàrees de la vinya la Capella, a Espiells (Sant Sadurní d’Anoia). És un cava monovarietal, 100% Xarel·lo, ideal per gaudir amb marisc, però també amb aguiats de carn. De bimbolla fina, destaca per una llarga criança de 90 mesos. Preu: 75 euros.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat