Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El youtuber mallorquíMiquel Montoro, és la persona triada per la Conselleria d’Agricultura del Govern de les Illes Balears per ensenyar als alumnes de primària com fer planters.

Des del Govern expliquen que el vídeo s’adreça a les escoles i a l’alumnat que ha participat o tenia previst participar aquest curs 2019-2020 en les activitats de promoció agroalimentària que desenvolupa l’equip tècnic dels Serveis de Millora Agrària i Pesquera de les Illes Balears (SEMILLA).

Com que els infants no podran tornar a les aules per mor de la covid-19, des de la Conselleria han volgut donar continuïtat a les activitats que els alumnes feien habitualment per conèixer els productes i els productors de les Balears, segons ha comentat Paula Valero, directora general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària.

En el vídeo, Miquel Montoro hi tracta la unitat didàctica que normalment l’equip de promoció agroalimentària explica a les escoles sobre les varietats locals. En aquest cas, s’ha adaptat a la situació actual per permetre als infants desenvolupar aquesta activitat a casa, amb dels personatges més influents a les xarxes socials a les Illes Balears.

La Conselleria també ha enviat un altre vídeo als alumnes per reflexionar sobre la importància de triar i consumir producte local.