Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

L’Organització de Productors Pesquers de Mallorca (Opmallorcamar) ha creat la marca col·lectiva Millor quín, perquè els consumidors identifiquin fàcilment el peix i el marisc fresc de Mallorca.

La iniciativa compta amb l’aval de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Ambient. Segons comenta Miquel Socias, president d’OPmallorcamar, aquesta marca identifica els productes pesquers procedents d’embarcacions que generen menys impacte ambiental. „Millor quín representa el compromís amb el desenvolupament sostenible de les activitats pesqueres„. Per la seva banda, la consellera d’Agricultura i Pesca, Mae de la Concha, va comentar que servirà per „donar força al sector al voltant d’un distintiu que agrupa qualitat, quilòmetre zero i sostenibilitat

L’any 2019, Opmallorcamar va capturar 2.023 tones de peix a Mallorca, entre mol·luscs, crustacis, peixos i d’altres éssers marins.