Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

La cuinera Catalina Pons, guanyadora del Millor Arròs d’Espanya 2018 impartirà a Algaida un taller d’arrossos.

L’activitat està organitzada per l’Associació Cultura Gastronòmica i es durà a terme dia 7 de febrer, a les 17.30 hores, al carrer del Colomer, 15, d‘Algaida. Cati Pons, propietària dels Fogons de Plaça (Bunyoa, explicarà el pas a pas de quatre receptes d’arrossos, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho:

  • Arròs de carboner
  • Risotto de bolets
  • Paella de verdura i carn mallorquina
  • Arròs integral del Venere amb verdures

L’entitat explica que els arrossos estan  arrelats a la cultura  mediterrània, des de la paella, passant pels arrossos secs i els risottos d’Itàlia. La idea d’aquest curs és conèixer els tipus d’arròs, els punts de cocció… per aconseguir preparar un bon arròs.

El preu del curs és 25 euros i les inscripcions es poden fer a: https://www.eventbrite.es/e/entradas-arrossos-91114765717