La cuinera Catalina Pons, guanyadora del Millor Arròs d’Espanya 2018 impartirà a Algaida un taller d’arrossos.

L’activitat està organitzada per l’Associació Cultura Gastronòmica i es durà a terme dia 7 de febrer, a les 17.30 hores, al carrer del Colomer, 15, d’Algaida. Cati Pons, propietària dels Fogons de Plaça (Bunyoa, explicarà el pas a pas de quatre receptes d’arrossos, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho:

  • Arròs de carboner
  • Risotto de bolets
  • Paella de verdura i carn mallorquina
  • Arròs integral del Venere amb verdures

L’entitat explica que els arrossos estan  arrelats a la cultura  mediterrània, des de la paella, passant pels arrossos secs i els risottos d’Itàlia. La idea d’aquest curs és conèixer els tipus d’arròs, els punts de cocció… per aconseguir preparar un bon arròs.

El preu del curs és 25 euros i les inscripcions es poden fer a: https://www.eventbrite.es/e/entradas-arrossos-91114765717